Viitori școlari

Pe data de 21 februarie, școala noastră, aflată în sărbătoare, a primit oaspeți dragi. Ne-au vizitat preșcolarii din grupa „Bobocel”, de la Grădinița cu Program Prelungit „Licurici” Fălticeni, îndrumați de educatoarele Maria Dulgheriu și Anișoara Loghin, însoțiți de un grup de părinți.

Prin această întâlnire s-a urmărit familiarizarea viitorilor școlari cu spațiile școlare și cu activitățile care se desfășoară aici, cunoașterea de către copii și părinți a cadrelor didactice care vor prelua din toamnă clasa pregătitoare.

Școlarii din clasele pregătitoare A, pregătitoare Step by Step, I A, a IV-a A, a IV-a B, a IV-a Step By Step au împărtășit colegilor mai mici din experiența lor, subliniind ce le place mai mult la școală. Au răspuns la întrebările copiilor de la grădiniță, au intonat în cor cântece despre școală și le-au oferit celor mici diferite surprize.

Doamnele învățătoare au prezentat succint câteva informații referitoare la numele și istoricul instituției, unele aspecte specifice vieții de școlar, ilustrații surprinse în timpul activităților școlare și extrașcolare, lucrări artistice ale elevilor etc.

Întâlnirea a avut un impact pozitiv asupra tuturor.

Așteptăm să reveniți la toamnă, dragi „Bobocei”!