Felicitări absolvenților noștri!

Absolvenții promoției anului școlar 2019 – 2020 (cel de-al 147 – lea din existența școlii) au obținut rezultate remarcabile la recent incheiatul examen de Evaluare Natională. Rezultatele sunt cu atât mai valoroase, dacă analizăm condițiile în care s-a desfășurat examenul: după perioada de „școală online”, cele două săptămâni de pregătire ca și examenul s-au desfășurat în corpul B al Colegiului Agricol ” Vasile Lovinescu”.

Cu această ocazie vreau să mulțumim conducerii instituției, administrație pentru condițiile oferite elevilor noștri (școala noastră se află într-un amplu proces de reabilitare finanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Fălticeni).

Absolvenții noștri au trecut cu bine peste șocul acomodării și au dovedit o bună pregătire, un nivel ridicat al competențelor.

Îi felicităm pe cei care s-au remarcat și acum la acest examen și le dorim tuturor sănătate și zbor lin spre atingerea idealurilor.

Mulțumirile noastre se adresează și colegilor profesori care au trudit alături de învățăcei pe perioada școlarizării la școala noastră.

Familiilor absolvenților le mulțumim pentru colaborare și să se bucure de reușitele copiilor.

Vacanță binemeritată!

Conducerea Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu”