Școala noastră la ceas aniversar

Pentru noi, a doua parte a lunii februarie înseamnă sărbătoare. Activitățile educative au purtat amprenta a aproximativ un veac și jumătate de tradiție, calitate și performanță. Ziua de 24 februarie a fost una dedicată în exclusivitate festivităților.

Ne-au onorat cu prezența reprezentanți ai Primăriei Municipiului Fălticeni, ai Inspectoratului Școlar Județean, directori și directori adjuncți de la alte unități de învățământ din oraș, profesori care au funcționat în această școală, reprezentanți ai Asociației părinților, foști elevi.

Prin discursul domniei sale, profesorul Costică Parfenie, directorul unității a făcut referire la realizările ultimului an.

Acestea au fost posibile prin strădania cadrelor didactice și a elevilor, sprijiniți de comunitatea locală și de familiile copiilor. A urmat intervenția directă a unor invitați care au ținut să exprime ceea ce înseamnă Școala Gimnazială „Ion Irimescu”.

Concomitent, au fost derulate imagini reprezentative surprinse în timpul activităților educative desfășurate din februarie anul trecut și până în prezent, precum și o listă a premiilor obținute la concursurile extrașcolare.

În semn de recunoaștere și apreciere a efortului, au fost premiați elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare, precum și cadrele didactice implicate în programe educaționale orientate spre succes.

Finalul evenimentului a aparținut scenei. Artiștii au susținut un program artistic bogat, în care au îmbinat: poezia, monologul, sceneta, cântece din diferite genuri muzicale, interpretate vocal și instrumental de soliști sau grupuri.

Paleta dansurilor a surprins prin diversitate și calitatea execuției. S-au succedat ritmuri de vals, tango, dans etno, dans disco, dans contemporan.

Aplauzele ne-au demonstrat că musafirii au trăit alături de noi emoții pozitive. Sperăm să ne bucure cu prezența dumnealor și la evenimente viitoare.

La cât mai mulți ani de existență, școală dragă!