Școala noastră împlinește 143 de ani de existență

Astăzi, 26 februarie, am sărbătorit 143 de ani de existență. Conform tradiției, manifestările prin care a fost omagiată s-au desfășurat în holul principal al școlii. Printre invitații de onoare s-au numărat reprezentanți ai Primăriei Municipiului Fălticeni, ai Inspectoratului Școlar Județean, directori ai altor unități de învățământ școlar și preșcolar din oraș, profesori care au funcționat în această școală, foști elevi, reprezentanți ai Asociației părinților.

Programul activităților a inclus discursul domnului director profesor Costică Parfenie, intervenția directă a invitaților,  intervenția înregistrată a doi dintre absolvenții școlii, actualmente studenți: Larisa Andreea Pălie și Andrei Buruiană.

Un moment aparte l-a reprezentat premierea elevilor cu rezultate deosebite obținute la concursurile școlare.

Evenimentul a inclus și un program artistic care a cuprins recitarea unor versuri eminesciene, piesa de teatru „Five clock”, cântece interpretate vocal și instrumental, dansul clovnilor, dans etno, dans grecesc, un colaj de dansuri în care au evoluat elevi din mai multe clase primare și gimnaziale, parada costumelor din materiale reciclabile.

Sperăm că invitații au trăit alături de noi emoții plăcute și ne dorim să ne fie alături și la alte evenimente din viața școlii.