România este un tărâm de vis

Când intri în Școala Gimnazială ”Ion Irimescu”, primul lucru pe care îl simți este căldura celor din jur, elevi și profesori, dragostea, respectul și prietenia care te înconjoară în orice moment.

În perioada 26 – 30 martie 2018 se derulează o multitudine de activități, proiecte și programe educaționale în cadrul săptămânii altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Luni, 26 martie 2018, elevii clasei a VI-a B au găzduit un oaspete din Germania, în persoana domnului Herbert Hofauer, primar al orașului Altötting din landul Bavaria.

Elevii împreună cu profesorul Daniel Olariu, au susținut o lecție de geografie despre România, care a inclus jocuri interactive, curiozități, menite să evidențieze cunoașterea într-un spirit plăcut și interesant a caracteristicilor geografice din țara noastră.

Ora s-a desfășurat în armonie, prezentând mult interes din partea elevilor care au împărtășit din cunoștințele lor și au expus frumusețea și bogăția țării noastre, care este admirată de turiștii de peste hotare.

Domnul primar, a fost plăcut impresionat de profesionalismul și metodele de predare ale cadrelor didactice, prin care reușesc captarea interesului elevilor din această școală.