Olimpiada jocurilor distractive

1 Iunie este un prilej de bucurie pentru copiii de toate vârstele. Până și ploile au făcut pauză în această zi, pentru ca toți copiii să se bucure de timidul soare ce le zâmbea.

La propunerea doamnei Ramona Hăloiu, psiholog la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu handicap Sasca Mică, s-a organizat „Olimpiada jocurilor distractive”, în parcul de la „Nada Florilor”, la care au luat parte elevii clasei a IV-a B, coordonați de doamna profesoară Gabriela Filipciuc și preșcolarii de la Grădinița „Licurici”, coordonați de doamna profesoară Mihaela Chelaru.

După ce copiii au făcut cunoștință unii cu alții, s-au împărțit pe grupe și s-au jucat cu prelata colorată, cu mingile, cu baloanele, cu sfoara cu sfere, apoi și-au demonstrat abilitățile la tenis, la aruncarea la țintă a cercurilor și a farfuriilor zburătoare, la aruncarea bumerangului, la săritura la coardă, în mânuirea cercurilor de gimnastică.

Au cântat și au recitat poezii, au dansat împreună și au înălțat zmeie și baloane. Antrenul și voia bună au făcut ca timpul să se scurgă prea repede. Toți copiii au fost răsplătiți cu dulciuri și cu diplome și s-au despărțit cu promisiunea că vor face și alte activități împreună.

Mulțumim organizatorilor și colegilor doamnei psiholog, tuturor celor care au organizat această activitate ce a lăsat o amintire de neuitat în sufletele copiilor.