Jocuri, mișcare și relaxare în Săptămâna Altfel

Jocul atrage deopotrivă pe cei mici și pe cei mari. Săptămâna Altfel a oferit multiple ocazii în care jocul, cântecul, mișcarea s-au împletit armonios stabilind starea de bine în rândul participanților.

Activitățile noastre au fost: Hai la joacă! (Preg. A), Jocurile copilăriei (Preg. SbS, II A, III SbS, IV A, VI A, VII B, VII C, VIII C), Jocuri în aer liber (VI C),  Jocuri de grup (IV B), Gândesc, puzzle construiesc (IV A), Dans sincron (VI B, VI C, VII B, VIII A, VIII B, VIII C), Învățăm engleza prin cântec și joc (Preg. B, I A, I B, IISbS).
În cadrul acestora, s-au urmărit: conștientizarea importanței respectării regulilor jocurilor / competițiilor; dezvoltarea interesului pentru sport în timpul liber; antrenarea elevilor în activități sportive diferite de cele de la orele de educație fizică; dezvoltarea fizică armonioasă, a muzicalității motrice și a simțului ritmic, a spiritului de echipă și de fairplay.
 
Din feed-back-ul primit de la elevi, de la părinții acestora și de la cadre didactice organizatoare, reiese că au fost adevărate lecții de relaxare, pe care dorim să le reluăm.