Învățăm experimentând

Elevii claselor a II-a B și a IV-a A, îndrumați de doamnele învățătoare pentru învățământul primar Cozma Marcela și Ivanov Paulina au desfășurat împreună mai multe activități extrașcolare în luna octombrie.

Elevii au învățat despre păstrarea sănătății dinților împreună cu doamna doctor Alina Lungu și doamna asistent universitar Adina Bârgoanu, în cadrul activității ”Dinți frumoși și sănătoși”. Școlarii au primit și câte un cadou din partea Clinicii medicale Doctor Lungu. Toți au fost foarte încântați și au considerat activitatea un succes.

Despre circulație, au discutat cu domnul comisar Radu Iulian, care le-a explicat numeroase reguli și semne de circulație care trebuie respectate. Elevii au avut de pus foarte multe întrebări și de aceea am considerat că s-a atins scopul propus. Activitatea ”Siguranța străzii” s-a terminat cu înmânarea diplomelor către toți elevii participanți.

Activitatea ”Pachețelul sănătos” a fost un prilej de a învăța despre hrana sănătoasă dar mai ales un prilej de a pune în practică cele învățate.

La ”Carnavalul toamnei” au avut ocazia să admire și să-i aplaude pe colegii care și-au creat din materiale reciclabile și hăinuțe vechi, costume noi și originale. Tuturor le-a plăcut parada costumelor și și-au exprimat dorința de a repeta o activitate de acest fel.

Expoziția ”Aurul toamnei” a demonstrat o dată în plus că elevii claselor a II-a și a IV-a sunt extrem de talentați și originali. Îmbinarea și alegerea culorilor folosite de copii au făcut ca această expoziție să impresioneze prin frumusețe.