Noi premii la concursurile de interpretare vocală

În perioada 12 – 22 iunie, câțiva elevi ai Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu”, având ca îndrumători pe profesoarele Maria Luncănița și Anca Nastasă, au fost premiați în urma participării la o serie de trei concursuri de interpretare vocală.

Primul concurs, intitulat „Vocea Bucovinei”, s-a desfășurat la data de 12 iunie la centrul comercial Shopping City Suceava.

Acest concurs a fost organizat de către Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” şi Asociaţia “Alecs Group” Suceava, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Societatea pentru Egalitate de Gen (SEG), Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Shopping City Suceava.

În urma participării, eleva Flaviana Răileanu a obținut mențiune.

Un alt concurs în care s-au afirmat elevii școlii a avut loc în data de 19 iunie 2016. Şcoala Gimnazială „Ioan Băncescu”, din localitatea Adâncata, județul Suceava, a organizat a IX-a ediţie a Festivalului Concurs Interjudețean de Folclor intitulat „Sărbătoarea de sub brazi”.

La această competiție eleva Ana-Maria Mărie a obținut premiul I, iar eleva Ioana Vîrvara premiul al II-lea.

Ultimul concurs din seria celor trei a fost concursul de interpretare de cântece în diverse limbi „Fancy fiesta a la française”, organizat de către Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava și Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul USV.

Grupul, format din 13 elevi ai claselor a VII-a, a obținut mențiune.

Îi felicitam pe elevii școlii noastre, dorindu-le mult succes la următoarele competiții și salutăm inițiativa organizatorilor care au oferit elevilor șansa de a-și dovedi calitățile artistice.