Eleva Georgiana Mihăilă obține premiul II la concursul național ”ECOlimpiada Elevilor”

Într-o societate în care omul produce din ce în ce mai multe deșeuri pe care natura nu le poate descompune, educația ecologică este indispensabilă.

În sprijinul profesorilor a venit proiectul ECOlimpiada elevilor, inițiat de Eco-Rom Ambalaje, care se află la a III-a ediție. De acest proiect au beneficiat elevii claselor a III-a din 45 de localități din țară și 351 de cadre didactice care predau la aceste clase.

Proiectul în cadrul căruia copiii au învățat lucruri noi și interesante despre deșeuri s-a încheiat cu o compunere.

Cele mai bune compuneri au fost votate și evaluate, iar astăzi, 08.06. 2015, au fost premiate în cadrul festivității care a avut loc la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa.

Printre elevii premiați se află și Mihăilă Georgiana, din clasa a III-a A, de la Școala Gimnazială ,,Ion Irimescu”. Georgiana a reușit să obțină Premiul al II-lea primind și un telefon mobil.

La festivitate au fost prezenți domnul Cristian Popescu, Directorul General Eco-Rom Ambalaje, Grațiela Gavrilescu, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Sorin Mihai Cîmpianu, Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Carmen Ileana Moldovan, Președintele Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic din Camera Deputaților și alți invitați.

Ne-am bucurat foarte mult să participăm la acest eveniment și sperăm ca lecțiile ecologice învățate de elevi în cadrul acestui proiect să nu fie uitate și să contribuie la păstrarea unei școli mai curate, a unui oraș mai curat iar copiii să devină apărători ai mediului în fața nepăsării.