Concluzii după Școala de vară

Cea de-a treia ediție a Școlii de vară ” Citim, scriem, socotim cu fiecare zi mai buni să devenim ” s-a desfășurat în acest an la școala noastră prin implicarea unor oameni de suflet. I-aș aminti aici pe Mihaela și Heynrich Mayer de la Rogelya, pe doamna Rachila Păstrăv ca și pe sufletiștii noștri colegi care au desfășurat activități cu elevii participanți, elevii voluntari coordonați de profesor Ioan Caulea.

În cele nouă zile, elevii au participat la activitățile instructiv – educative, ludice, au citit, au scris, au socializat.

Ecourile despre școala de vară sunt pozitive.

În urma aplicării unui chestionar am desprins câteva concluzii: elevii au apreciat pozitiv jocurile de logică, activitățile sportive, activitățile din laboratorul de informatică, limba engleză. Ei s-au bucurat și au stabilit relații de prietenie. Activitatea elevilor voluntari a fost un alt punct tare al școlii de vară din acest an. Masa pe care elevii au servit-o la prânz la cantina Colegiului Tehnic ”Mihai Băcescu” a fost bună, diversificată, gustoasă, aceasta este părerea tuturor copiilor.

Tuturor celor care au participat, s-au implicat, au trudit ca această a III-a ediție a Școlii de vară să aibă loc le mulțumim și le dorim sănătate și succes în anul școlar 2016 / 2017.