Citim, scriem, socotim cu fiecare zi mai buni să devenim

Începând din data de 10 august, la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” se desfășoară activitățile instructiv – educative sub genericul Școlii de vară ”Citim, scriem, socotim cu fiecare zi ce trece mai buni devenim”.

Cea de-a treia ediție a Școlii de vară se desfășoară în două săli de clasă și pe terenul de sport al școlii. Activitățile organizate în intervalul orar 9,00 – 12,00 sunt coordonate de profesori voluntari ajutați de elevi voluntari de la Colegiul Național ”Nicu Gane” din Fălticeni.

La ora 12,00 cele două grupe de elevi se deplasează cu cei doi profesori voluntari din ziua respectivă la cantina Colegiului Tehnic ”Mihai Băcescu” unde servesc prânzul.

Școala de vară din acest an se încheie cu o excursie la Suceava în ziua de 26 august 2016.

Mulțumirile mele se îndreaptă spre Heinrich și Mihaela Mayer de la Rogelya SRL care și în acest an au asigurat resursele necesare pentru masa celor 30 de elevi care participă la activități.

De asemenea, vreau să-i mulțumesc doamnei Rachila Păstrăv pentru implicarea și efortul depus ca programul să se deruleze și în acest an.

Mulțumesc domnului primar, profesor Cătălin Coman, doamnei director, profesor Claudia Suseanu de la Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” și personalului cantinei de la această unitate școlară.

Elevilor voluntari coordonați de domnul profesor Ion Caulea de la Colegiul Național ”Nicu Gane” le mulțumesc pentru susținerea activităților propuse de profesorii voluntari.

Colegilor mei, profesorii Lăcrămioara Anechiforesei, Nicoleta Axinte, Micșunica Bucătaru, Marcela Cozma, Maria Luncănița, Sergiu Marian, Elena Melinte, Claudia Moșneagu, Daniel Olariu, Florin Onesim, Delia Palaghianu, Arsineta Parfenie, Carmen Suliman, Mihaela Trifan le mulțumesc pentru efortul depus în proiectarea, organizarea și desfășurarea acțiunilor din cadrul ediției a treia a Școlii de vară.