Câștigătorii nu se dezmint

Elevii Școlii Gimnaziale ”ION IRIMESCU” din Fălticeni, căștigători ai Premiului al III- lea la Olimpiadele Kaufland din acest an, au prezentat un minispectacol la sediul Kaufland din Fălticeni. Îndrumați de profesoarele Maria Luncănița, Iuliana Ivanov, Paulina Ivanov, Marcela Cozma, Elena Melinte, Angela Dodu, tinerii artiști au cântat și-au dansat în holul magazinului, fiind apreciați cu aplauze de asistența prezentă la acea oră.

Colaborarea Școlii Gimnaziale ”ION IRIMESCU” din Fălticeni cu Kaufland România și Școala de Valori a fost benefică pentru elevii noștri. Într-o competiție în care s-au înscris 1190 de școli gimnaziale, grădinițe, licee și colegii din România, școala noastră a reușit să realizeze proiecte și activități ce-au primit 7760 puncte din 7800 totale.

Acest rezultat a fost răsplătit de Kaufland România cu suma de 22.000 euro cu care am construit un spațiu educațional, am achiziționat echipamente.

Mulțumim organizatorilor pentru oportunitatea oferită, elevilor noștri care s-au implicat activ în desfășurarea acestui proiect, părinților care ca de obicei i-au susținut și încurajat și nu în ultimul rând colegilor profesori care au coordonat activitățile elevilor.

Felicitări tuturor și succes la viitoarele concursuri.

Profesor Costică Parfenie