Activități desfășurate în Comisia Metodică

Vineri, 8 decembrie 2017, elevii claselor a II-a B, îndrumați de profesoara Sabina Dulgheriu, și a III-a SBS, sub îndrumarea profesoarelor Iuliana Ivanov și Paulina Ivanov, au susținut activități în cadrul Comisiei Metodice a Învățătorilor.

Campionii clasei a II-a au intrat în minunata și fascinanta lume a basmelor lui Andersen. I-a întâmpinat surâzătoare și delicată, Crăiasa Zăpezii. Aceasta i-a invitat pe copii să se prindă în jocul cuvintelor, să pătrundă tainele textului literar și să intre în pielea personajelor.

Lecția a fost presărată cu momente inedite în care cei mici au cântat și s-au relaxat creând din hârtie personaje de basm.

Cei mai buni prieteni, elevii clasei a III-a Step by step, au fost însoțiți, pe parcursul lecției de științe, de renul Rudolf, cel care a avut numeroase surprize pentru școlari.

Împreună au făcut cunoștință cu minunata lume a animalelor, animale pe care le-au grupat apoi in funcție de reacțiile lor la schimbările mediului.

Elevii s-au bucurat de surprize și in cadrul activităților pe centre unde au rezolvat sarcini specifice (descrieri, puzzle, jocuri cu proverbe, expresii frumoase și rebusuri) pregătind și ei la rândul lor mici surprize pentru părinți cu ocazia apropiatelor sărbători.

Activitatea comisiei a fost completată de două materiale de specialitate concepute și prezentate cu seriozitate și profesionalism de Carmen Suliman Sși Marieta Jîtaru.

La final, profesoarele Ana Moroșanu și Nicoleta Axinte au prezentat cadrelor didactice participante, noutățile în materie de auxiliare.