Dinți sănătoși, un zâmbet frumos!

Luni, 19 octombrie 2015, elevii clasei I Step by Step însoțiți de doamnele învățătoare Olimpia Budușanu și Iuliana Ivanov au făcut o vizită la Clinica medicală Dr. Lungu. În urma parteneriatului încheiat cu această unitate medicală, sub denumirea „Dinți sănătoși, un zâmbet frumos!”, elevii clasei au făcut cunoștință cu cabinetele stomatologice din incinta clinicii și cu instrumentarul medical aferent.

Scopul acestui parteneriat a fost asigurarea gratuită a educației sanitare și a intervențiilor profilactice și curative pentru copii și mai ales înlăturarea sentimentului de frică față de medicul stomatolog.

Toți elevii au beneficiat de radiografii gratuite, de periaj profesional, de fluorizare și sigilare a cariilor dacă a fost cazul. La încheierea activității, toți elevii au plecat acasă cu un diagnostic corect și recomandări viitoare.

Mulțumim pe această cale doamnelor doctor pentru căldura cu care ne-au primit, pentru răbdarea de care au dat dovadă și pentru explicațiile primite. Am învățat lucruri importante și mai ales cum să ne periem corect dinții și cum să-i păstrăm sănătoși.

Așteptăm, fără frică, următoarea întâlnire cu ZÂNA MĂSELUȚĂ.