Campionii au sărbătorit Zilele Școlii

În săptămâna 20 – 24 februarie 2017 elevii clasei I B, coordonați de doamna profesor pentru învățământ primar Sabina Dulgheriu, au desfășurat o serie de activități dedicate împlinirii a celor 144 de ani de existență a Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu”.

Luni, 20 februarie, micii campioni au spus într-un singur glas „Ne place școala!”. Din sala de clasă au răsunat glasurile cristaline ale elevilor care au dedicat școlii un frumos cântec. În continuare, mânuțele dibace au desenat cu creionul pe hârtie „chipul” vesel al celei care, pentru câteva ore pe zi le este a doua casă.

Marți, 21 februarie, în cadrul activității „Atelierul artiștilor”, elevii au fost antrenați într-un joc al creației.

Sub îndrumarea profesoarei Sabina Dulgheriu și a documentaristei Teodora Moroșanu, cei mici au făcut cunoștință cu grafica maestrului Ion Irimescu și, pornind de la aceasta, au realizat tablouri pline de culoare și emoție.

Miercuri, 22 februarie, elevii au avut parte de o surpriză plăcută din partea colegului lor, Nicolae Feștilă.

Acesta le-a prezentat picturile din portofoliul personal, lucrări realizate cu multă pasiune, talent și aleasă trăire. Ca într-o mare și unită familie, cei mici l-au apreciat pe Nicolae și au învățat că școala îi poate ajuta și în a-și deschide larg sufletul și aripile, pentru a se forma ca oameni.

Felicitări, micilor campioni!